Афектираният треньор на Пирин Костадин Ангелов коментира пред БЛИЦ случилото се с "орлетата", които вчера официално бяха изхвърлени от професионалния футбол. Известният с прякора Лаптопа специалист е огорчен, че трудът на футболистите му е отишъл на вятъра.

"Случилото се е пълна свинщина! Така бих го определил. И какво се оказа в крайна сметка - трудът ни отиде на вятъра. Момчетата дадоха всичко от себе си, 5 месеца играха без пари. Показахме геройство и запазихме мястото на отбора в "А" група. И аз не съм получавал заплата от 5 месеца", заяви огорченият Ангелов.

"Вината за случилото се е във всички, които ръководиха клуба. Защото едните се опитваха да спъват работата. Колкото Наков е виновен, толкова и другите. Постоянно има разделения в Пирин. Това го разбрах още от първия си ден на работа в клуба. Шефовете от 20 години не спират да си мерят пиш*ите! Това е самата истина и аз я казвам, защото не ми пука какво говоря", коментира афектираният треньор, визирайки постоянните дрязги между Емил Наков, групировката "Г-15", оглавявана от Петър Байкушев, както и останалите акционери в клуба.

"Вече всичко свърши. Нямам място във "В" група. Готов съм да изслушам всякакви оферти. Ако не си намеря отбор в чужбина, ще продължа да работя в България. Без футбол не мога", коментира още младият спец.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Пълното интервю с Костадин Ангелов - ТУК