Tреньорът на Пирин Костадин Ангелов призна, че снощи е започнал да пише оставката си, но в крайна сметка се е отказал. Действията му са резултат от поредната пропаднала тренировка на отбора. Футболистите отказват да играят срещу Берое, тъй като имат да получават по няколко заплати.

"Аз съм капитан на кораба и ще си тръгна, когато видя останалите да се качат на лодките, тоест последен. Наистина започнах да пиша молба за напускане, но реших да не прибързвам. Няма да спасявам Пирин с юноши, ако играчите ми откажат да излязат на терена за мача с Берое, ще бъда с тях”, коментира Лаптопа.

Той се надява днес или най-късно утре ръководството да се споразумее с футболистите. По думите му играчите са добре подготвени физически, така че два-три дни без тренировки няма да се отразят на играта им.

Вчера пристигнаха и футболните врати, които трябва да бъде монтирани на терена. Те се оказали от стария модел и не ставали за друго, освен за срещи от селската група. Затова в клуба чакат нови, алуминиеви врати днес.

Както е известно, старите врати бяха демонтирани от фирма, на която Пирин дължи пари.