БЛИЦ потърси Йордан Лечков за коментар, след като от щаба на Бербатов отправиха 7 въпроса към настоящото ръководство на БФС и настояха за конкретика. Както е известно, пред нашата агенция легендарният герой от САЩ’94 обяви, че по време на конгреса е имало купуване на гласове в тоалетните на НДК. В лагера на Бербо обаче поискаха да чуят подробности.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„На това му казвам егоцентризъм. Досега запазвах толерантност, защото Бербатов беше кандидат-президент, но… Вижте, имаше и трети кандидат за поста. Защо не се обадихте и на него.

Информацията ми е от хора, които са получили пари от човека със запотените очила. Те са искали да гласуват за Порточанов, но в крайна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов защо получи само 8 гласа, а не 40-50 минимум, както се очакваше“, заяви Лечков пред БЛИЦ.

„Бербатов говори главно през фейсбук, но футболът не е фейсбук. Мерна се веднъж-два по телевизията и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има. Аз искам да го попитам защо не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го подкрепят, а не с празни приказки и с атаки по опонентите. Аз затова твърдя, че Бербатов е стиснат.  

Сега въпроси ни задават. Като какъв ги задава. Дайте да занимаваме цяла България  с болежките им. Нали знаете народът какво е казал – цинично е, но е вярно: Битият – бит, другият – такован“, добави Лечков.