Членът на Изпълкома Йордан Лечков намекна, че са били раздавани пари за президентската битка в БФС. Както е известно, Борислав Михайлов запази поста си след инфарктна победа срещу Димитър Бербатов.

БЛИЦ потърси Лечков, който направи сензационно изказване:

„Да, разбира се, че бяха раздавани пари. И то не преди, а по време на самия конгрес – вътре в зала 1 на НДК. Не, не. Това не бяха Бербатов, Стилиян и Мартин, защото те първо са стиснати и второ – трябва да получат разрешение от жените си.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Един човек обаче, който стои в сянка и е от средна България, беше активен. Срамна работа беше. Срамна. По време на вота ви е бедна фантазията какво се случи в тоалетните на зала 1 в НДК. Постелките и плочките се изтъркаха от подметките на гласуващите. Влизаха и излизаха, влизаха и излизаха. Въпросният човек от Средна България си свърши работата. Всъщност, не успя, защото не спечелиха. И аз се чудя – играят го, че са честни, че са морални, играят го, че са честната Калудка, а същевременно раздават парата.

Ако бяха умни, с тези 230 гласа, които имат, можеха да си вкарат хора в Изпълкома. Нали искат промени да правят. Ето, можеха да влязат в новата управа, да имат влияние и да… започнат да се учат да управляват.

Това, че оспорват, вече го коментирах. Въпросните 50%+1 глас се определят на база гласове, а не на база регистрирани делегати. База гласове, а не регистрирани“.