Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков призова лидерите на националния ни отбор Мартин и Стилиян Петрови да се оттеглят и да не играят повече за България.

"На Стилиян и Мартин Петрови вече им дойде времето да се оттеглят. Не виждам те какво повече могат да дадат на отбора. Те са част от това загубено поколение. Успели са, милионери са, но е време да се оттеглят с достойнство. Нека като милеят толкова за Цар Футбол, да напуснат, да останат там, където са", заяви пред БНТ Йордан Лечков.

Кметът на Сливен също така не е доволен от работата на помощниците на Лотар Матеус - Илия Груев и Любомир Шейтанов, както и смята, че в момента в представителния ни тим се случват доста задкулисни неща.

"Помощниците на Матеус не му посочват най-добрите играчи. Стига с тези мениджърски интереси. Сега ще кажат, че говоря това заради племенника си Иван Стоянов, но не е така. Нека повиквателни да получават тези, които се намират в най-добра форма. Ако ще и от "Б" група да бъдат."

Както е известно, след евроквалификацията с Англия в петък (0:3), най-добрият ни футболист в момента Димитър Бербатов нападна Лечков, обявявайки, че се е отказал от националния отбор именно заради него. /БЛИЦ