ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Легендата на "Левски" и Футболист №1 на България за 1984 година Пламен Николов е новият силен човек в Нефтохимик. Това призна самият той. Николов заменя на поста изпълнителен директор хвърлилия оставка Благо Митрев.

"Да, информацията е вярна. Разговарях със собствениците и се разбрахме", лаконичен бе пред "Флагман" бившият защитник.

"Предстоят много трудни дни. На този етап не мога да говоря нито за бюджет, нито за селекцията. Единственото сигурно, което мога да ви кажа към този момент е, че Нефтохимик ще вземе лиценз за "А" група", допълни Николов.

В момента той е в София, но дали води разговори с потенциални спонсори - запази в тайна. По думите му в началото на следващата седмица се връща в Бургас, за да уточни всички останали параметри за следващия сезон. Николов призна, че има делегирани пълните права да управлява клуба, но дали ще прави промени в спортно-техническия щаб - запази в тайна.

Феновете на завърналия се в "А" група Нефтохимик свързват назначаването на Николов, като новият силен човек в клуба и с още друго - възможност "Лукой" да спонсорира по-сериозно "шейховете". През миналото първенство легендата на "Левски" беше наместник именно на интересите на петролната рафинерия в Нефтохимик.

plamen_nikolov.jpg
* Снимка: "Флагман"