Бившият национал Георги Георгиев направи интересно изказване по адрес на футболистите на Левски. Някогашният пловдивски техничар, играл в ЦСКА, Ботев (Пловдив), Марица и френския Мюлуз, призна още, че ЦСКА 1948 не го впечатлява с нищо. 

"За съжаление половината от Левски не могат да подават с вътрешната част на ходилото. Познавам младите играчи - Марин и Мартин Петкови, Галчев, Александров, имат качества, но все още са зелени и не могат да поведат отбора в този момент. Липсват лидерите, покрай които младите трябва да израснат", коментира Гецата в интервю за "Гонг" преди вечното дерби Левски - ЦСКА, което в неделя от 17:00 часа.

"ЦСКА 1948 с този немски режим, който въведоха, не знам докъде ще стигнат. Аз лично не го одобрявам, а явно и играчите, защото някои напуснаха, ще ги последват и други. Не е важно по колко часа тренираш или стоиш на лагер, а какво показваш на терена. А мен този отбор не ме впечатлява с нищо. Лудогорец няма конкуренция и е въпрос на време да стане за пореден път шампион на България", каза още Гецата.

"Минималната победа на Локомотив (Пловдив) с 1:0 срещу Левски не отразява категоричното превъзходство на домакините. Отборът на Тунчев пропиля 4-5 чисти положения, а през второто полувреме останах с впечатлението, че малко подцени съперника. Това можеше да коства трите точки, ако в последната секунда на мястото на Насиру Мохамед бе някой друг играч. Защото този футболист явно за първи път в живота си стреля с глава... няма друго обяснение как от подобна идеална позиция не уцели вратата", добави Георги Георгиев. 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството