Легендата на "Левски" Емил Спасов сподели пред БЛИЦ, че му е много болно за ранното отпадане на любимия му отбор от евротурнирите. Големият голмайстор разказа как цял ден получава SMS-и и обаждания от приятели от ЦСКА, които не спирали да го дразнят.

"Очаквано отпадане. Вече трябва да сме свикнали, въпреки че се надявах да продължим. Бяха привлечени добри футболисти през лятото, но ясно - трябва им време, за да се сработят. Снощи изиграхме много слаб мач в Търнава. И в София преди седмица не беше по-различно. Изключително слабо второ полувреме на реванша в Словакия, а на "Герена" през първото нищо не играхме", коментира резила срещу Спартак (Търнава) Емил Спасов.

"Вече 2 години нищо. Дано поне титлата спечелим. С този отбор не би трябвало да имаме проблеми във вътрешния шампионат. Въпреки това смятам, че с Гонзо като треньор "Левски" няма да го бъде. Не проумявам как може да остави Симеон Райков на пейката при положение, че момчето се включи много силно в първия мач. И снощи игра отлично. Дори направи повече от някои, които бяха цял мач на терена. Грийн постъпи глупаво. За опитен футболист като него е непростимо подобно действие. Сигурно нямаше да се стига да изпълнение на дузпи, ако бяхме останали с 11 човека, а те вече бяха 10. Йовов не трябва да бъде винен. Знам какво е чувството, тъй като и аз съм пропускал дузпи. При тях всичко е до късмет. А и психическото предимство беше на страната на домакините. Най-лошото е, че куцащият цяло второ полувреме техен вратар спаси дузпа, а Пламен Илиев не успя, въпреки че усети и петте изпълнения на словаците. Изобщо не трябваше да се стига до дузпи, а нашите футболисти трябваше да си свършат работата още в редовното време", продължи Спасов.

"Отпаднахме и това е, нямам обяснение. Трагедия е, защото се губят пари. Клубът губи от отпадането, но каквото и да говорим, няма връщане назад. Ще си ближем раните и ще търпим обидите на цесекарите. Питате ли ме какво ми е. Цял ден ме дразнят, засипаха ме с SMS-и", каза още Емил Спасов.