Точно един ден преди предстоящото издание на вечното дерби срещу ЦСКА феновете на Левски са на път да взривят обстановката в лагера на съперника. Страницата „Сектор Б“ на феновете на „сините“ във „Фейсбук“ публикува скандален запис, на който се чува глас, много приличащ на този на тартора на привържениците на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца. Дали това наистина е популярният запалянко на "армейците", можем само да гадаем.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

От разпространения запис става ясно, че на срещата между Стойчо Младенов, Гриша Ганчев и Данаил Ганчев в сряда е избухнал грозен скандал между Екзекутора на Ливърпул и собственика на „червените“.

ДУМИТЕ ОТ ЗАПИСА, РАЗПРОСТРАНЕН ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ
„Вървя по лекари и много не съм чел. Хей сега изслушах на Касапа колонката, където говори за Ганчев. Сутринта ми иска телефона на Васко, дал съм го. Искаше аз и Васко да присъстваме на срещата със Стойчо Младенов. Васко беше далеч. От „Офендърс“ изпратиха Цецо Вивакома за техен представител. Взех Кендев и Ченцо също да слушат. На стадиона бяхме Дани Ганчев, Гриша Ганчев, Стойчо Младенов и ние четиримата.

Един час уникална разправия. Аз го имам целия разговор на запис. Никога няма да го пратя в тази група и няма да го пратя на никого от вас. Някой може да дойде да го преслуша на моя телефон. Уникално грозен скандал между Стойчо Младенов и Ганчев. И двамата си имат истини и двамата си гледат от собствената камбанария, но накрая Гриша Ганчев си тръгна и каза, че няма да му даде цялата спортно-техническа власт, а ще му даде абсолютно цялата власт. Де факто пак започва с неговите заплахи, че напуска ЦСКА – бла, бла.

Вече не знам, всички хора са настроени срещу него. Можем спокойно да станем и да си го изгоним и това е. Да фалира този отбор и да свършва този цирк. Ако не се намери друг човек, какво да ви кажа. Имам един час и десет-петнадесет минути запис, на който бях свидетел. Може би не съм казал и една дума през цялото време.

Уникално грозен скандал, вадиха си кирливи ризи един на друг. Просто нямам думи! Кендев и Цецо Вивакома могат да потвърдят, че това на което станахме свидетели беше направо отчайващо.“

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022