Националният клуб на привържениците на "Левски" скочи на bTV. Поводът за това е интервюто с Владимир Владимиров-Гугутката, което медията разпространи снощи. От него стана ясна странната реакция на председателя на НКП на "Левски", който бил зад Тодор Батков. Оказа се, че нещата всъщност не стоят точно така. От НКП разпространиха съобщение, чрез което разясняват ситуацията и настояват за извинение от bTV. Освен това левскарите се съмняват, че действията на спортния отдел на медията, оглавяван от Крум Савов, са злонамеране провокация.

Изявлението от НКП на "Левски":

"Първоаприлска шега" или злонамерена провокация?

Преценете сами!

В спортните новини на БТВ бе извършена зверска манипулация.

Накратко - в устата на председателя на НКП Владимир Владимиров бяха сложени думи, които той не е изричал. Твърдението на БТВ, че НКП се разграничава от протестите срещу Батков не отговарят на истината.

След разговор на Владимир Владимиров с журналиста, който го интервюира информацията бе коригирана, но само в Интернет. Очакваме извинение от спортната редакция на БТВ, на чиято съвест трябва да тежи поредната интрига, която разделя публиката на "Левски."


Както е известно, феновете на "сините" имат насрочен за днес от 18:30 часа граждански протест пред адвокатската кантора на Тодор Батков, която е на ул. "Алабин" в центъра на София.

Ултрасите се организират главно чрез специално създадена група във "Фейсбук". Техните искания се припокриват с тези на Националния клуб на привържениците на "Левски". Феновете настояват външен одитор да запознае обществеността с реалното състояние на клуба, да има промени в управлението, както и акциите да бъдат пуснати в продажба при прозрачна процедура.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ