Войната на феновете на "Левски" срещу Тодор Батков придобива нови размери, а в сряда се очаква да бъде много напечено. След като по време на мачовете на любимия отбор запалянковците постоянно призовават боса да си тръгне от "Герена", вчера те атакуваха и адвокатската му кантора. Върху входната врата бяха опънати два плаката. На единия пишеше "Тик-так Батков". С него крайните фенове го предупреждават, че времето му в "Левски" изтича. А на парапетите на улицата ултрасите сложиха транспарант със задраскан мустак.

В сряда ще бъде напечено именно пред кантората на Батков в центъра на столицата. Недоволните от управлението му ултраси организират граждански протест срещу собственика на клуба. Събитието е насрочено за 2 април от 18:30 часа и ще се състои именно пред кантората на адвоката.

Запалянковците се призовават във "Фейсбук" да се съберат колкото се може повече и да изразят гласно позицията си. Пусната е и подписка в интернет срещу адвоката. Беше сформирана и група във "Фейсбук", която припокрива исканията на Националния клуб на привържениците на "Левски".

"Граждански протест срещу лицето Тодор Костадинов Батков - мажоритарен собственик на акциите на ПФК "Левски" АД. В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на първо място, г-н Батков трябва да допусне външен одитор, който да направи цялостна ревизия на финансовото състояние на ПФК "Левски" АД, и то да бъде публикувано в интернет, за да може всеки заинтересуван да се запознае с него. На второ място, г-н Батков трябва да пусне в продажба акциите на ПФК "Левски" АД при прозрачна процедура. След като изпълни тези си задължения, на трето място, г-н Батков трябва да напусне ръководните органи на клуба, тъй като неговото присъствие е в противоречие с основната ценност, с която преди 100 години бе създаден "Левски" - а именно да бъде Отбора на народа", гласи изявлението на запалянковците.