Националният фенклуб на привържениците на "Левски" се обяви против протеста срещу Тодор Батков, колкото и странно да звучи това.

Лидерът на феновете Владимир Владимиров, който постоянно критикува адвоката, даде мнение относно предстоящата утре акция. Гугутката бе категоричен, че той и Националният фенклуб на привържениците на "Левски" не участват в организирания протест. Владимиров уточни, че те не искат оставката на Батков, а промяна в начина на управление.

"Всеки привърженик на "Левски" има правото да протестира срещу Тодор Батков и ние не можем да го спираме да го прави. Ние от Националния фенклуб на привържениците на "Левски" не искаме Батков да си ходи, а да се промени начина на управление на клуба. Искаме, както сме заявявали и преди, пълна прозрачност в клуба, треньорът и спортният директор да имат пълната власт. Най-голямата вина за положението в момента не е на Батков, а на неговите съветници”, заяви пред bTV Гугутката.

Той уточни също, че не взима никакви пари от собственика на "Левски". Нито той, нито организацията. Това не е причина за разграничаването от протеста и исканията за оставка.

Все пак трябва да се отбележи, че позицията на Владимир Владимиров и Националния клуб на привържениците на "Левски" не съвпада с появяващите се все по-често из София плакати с надпис „Батков вън!”, както и със скандиранията по време на мачове.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ