Войната между феновете на "Левски" и Тодор Батков се засилва все повече. След загубата с 0:2 от Монтана за Купата на България срещу боса на "сините" скочиха от Сектор "Б", призовавайки го час по-скоро да се махне от клуба. Фенклубът "Торсида Кюстендил" жестоко атакува Батков. Ултрасите твърдят, че той изпълнява "най-важното си партийно поръчение" и има за цел да убие "Левски".

Запалянковците призовават също така най-после "сините" легенди да се обединят и да вземат нещата в свои ръце. Изявлението на феновете беше публикувано на сайта на Националния клуб на привържениците на "Левски".

БЛИЦ публикува декларацията на "Торсида Кюстендил" без редакторска намеса:

Ние, левскарите от Кюстендил, искаме да заявим своето огорчение, обида и болка от всичко, което се случва в любимия ни клуб.
Свидетели сме на това как отборът със 100-годишна славна история бавно и методично е убиван от своите ръководители и най–вече от мажоритарния си собственик. Непрекъснатата поредица от неадекватни и безумни решения, вземани на високо управленско ниво, доведе дори до факт, който привържениците на четирибуквието не са бленували и в най-смелите си мечти – 6-та /шеста/ поредна загуба на „Левски” за първенството във вечното дерби.

Даже в годините на тоталитарния режим, когато цска беше обгрижваният от цялата държавна машина флагман на социалистическия строй, това не се беше случвало. Доживяхме го – все по-тъжни и все по-унили… Победните плодове на усилията на поколения левскари в периода на 65-годишно съперничество между отбора на свободния дух и този на наследниците на „мандраджиите” и „шумкарите” са на път да бъдат унищожени само за няколко месеца.

Днес беше поставена и „черешката върху тортата”. Бившите юноши на „Левски”, абсурдно натирени от „Герена” и защищаващи днес синия цвят в Монтана, смачкаха сбирщината на треньора /?/ Георги Иванов.

Ние смятаме, че е крайно време нещата, довели до грозното настояще, да бъдат изречени с истинските им имена. Всъщност името е едно – Тодор Костадинов Батков. Човекът, който може би изпълнява най-важното си партийно поръчение – да обезличи и смаже „ОТБОРА НА НАРОДА” и най-вече неговата всеотдайна и вярна публика.

Ние, обаче, въпреки всичко не можем и не желаем да се примирим. Ние искаме да изречем на висок глас, че активното мероприятие, целящо унищожаването на „Левски”, е мисия невъзможна. И вярваме, че многомилионната синя общност няма да го допусне.

Затова заявяваме с цялата си непримиримост и свободолюбие: „Тодоре, иди си с мир! Господин Батков, освободете „Левски” от присъствието си! Сложете акциите на масата /борсата/ и кажете ясно и точно колко ще Ви струва да се махнете най-после!”.

Убедени сме, че всеки един левскар от страната би откъснал с огромно убеждение и облекчение част от къшея си хляб, откупувайки по този начин любимия си тим, за да Ви види най–сетне безвъзвратно далеч от него.

Призоваваме и Вас, всички големи футболисти и треньори, на които най–хубавите години от живота са минали на „Герена”, чиито сърца и днес, надяваме се, бият в учестен ритъм заради неволите на отбора. Спомнете си времето, когато носехте с гордост и радост синята фланелка с прекрасното „Л” на гърдите!

Когато хилядите от трибуните ви обожаваха и обичаха! Обединете се най-после и дайте отпор на безвремието!

Заради АПОСТОЛА и ГУНДИ! Заради левскарите - истинските хора на тази изстрадала какво ли не държава!

Защото „ЛЕВСКАР ДА СИ, БРАТКО, Е ДУМА ГОЛЯМА! ЛЕВСКАР ДА СИ, БРАТКО, Е ЧЕСТ!”.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите