Собственикът на Левски Наско Сираков коментира темата за бъдещето на треньора Николай Костов и селекцията по време на пресконференцията, която даде за погасяването на главницата от задълженията на клуба към НАП.

„Аз съм провел разговор с Николай и съм категоричен, че това треньорско ръководство ще работи и през следващия сезон. Надяваме се скоро да обявим подновяването на договорите на този спортно-технически щаб“, заяви Сираков.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Заради финансовата дисциплина, породена от дълговете, играем с 13-14 човека, когато ни излязат 3-4 човека става ужасяващо. Това няма да се повтори повече. Неслучайно казах, че най-важната битка на Левски е срещу НАП, на път сме да я спечелим. Дължа огромно извинение към треньорското ръководство, макар че те знаеха при какви условия ще работят. Никога повече няма да се наложи треньорът да се обръща към пейката и да вижда 2-3 играчи, с които може да обърне мача“, допълни босът на клуба.

„Работи се много сериозно по селекцията. Трябва да имаме минимум 18 добри опитни играчи. Минимум бройката, която ще вземем сега, през месец май, е петима нови играчи. За всеки един продаден играч ще има ново попълнение“, обеща мажоритарният акционер на Левски.