"Освен това, което ви казах преди малко, има и добри неща. Подновихме договорите на много млади играчи. Билал Бари също подписа при същите условия. Не трябва да забравяме, че подновихме и с Анди Краев, който се развива със седмици. Не са тайна и трансферите на Сонко и Цунами. Това е идеята за трансферите в клуба. Идеята е да се направи сплав от нашите юноши и класни като цена и качество - играчи от чужбина“, заяви изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков на пресконференцията на „Герена“.

„Ние ежедневно водим разговори и с други потенциални партньори. Когато има нещо официално, ще направим специална пресконференция. Стартирахме един честен и открит диалог с феновете. Организираме заедно и тази обиколка в страната. Отпадат шест дела за Левски, които са на стойност над 210 000 лева. Благодарим на агента Майез Мустафа.

В Левски има пламък в очите. Колкото и да е трудно, нещата са под контрол. Не действаме само на пожар. Мислим за стратегията как да се развиваме. Спечелихме три дела, но четвъртото бе загубено. Там сме на ниво дисциплинарно производство. Правим всичко възможно, за да не е проблем за лиценза на клуба", каза още Ивков.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022