Ръководството на Левски определи следните цени на билетите за последния домакински мач от първенството срещу отбора на Миньор (Перник) в неделя от 17:00 часа:

Сектор "А" - 5 лева
Сектор "В" - 4 лева
Сектор "Б" - 2 лева
Сектор "Г" - 6 лева

По предложение на Националния клуб на привържениците на Левски, ПФК Левски ще дари по 1 лев от всеки продаден билет за започнатата от феновете дарителска кампания за набиране на средства за бъбречни трансплантации на две момчета от сектор "Б" - Георги Николов и Христо Василев.

Нека невероятната подкрепа на привържениците на Левски за отбора да намери своя израз и в съпричастност към несгодите на две обикновени момчета от агитката, пише на интернет страницата на клуба.

Билети ще се продават в петък от 10:00 часа до 17:00 часа на касите на стадион "Георги Аспарухов", магазина Ultrablue на улица "Леге" №15, фенклуба на булевард "Черни връх" и фенклуба на "София Запад". В съботния ден билети ще се продават само в двата фенклуба.

В неделя билети ще се продават от 10:00 часа на касите на стадион "Георги Аспарухов" до края на първото полувреме и до ранния следобед в двата фенклуба. След 15:00 часа билети ще се продават само на стадион "Георги Аспарухов".

Призоваваме привържениците с абонаментни карти да направят своето дарение в касичките, които ще бъда разположени на секторите "А", "Б" и "В". Нека всички привърженици на Левски подкрепят любимия отбор в решителната битка за шампионската титла и да дарят живот на двама техни побратими! /БЛИЦ