Левски подготвя нещо невиждано в българския футбол. „Сините“ ще навлязат още повече в дигиталния свят, а и ще направят първи крачки и в крипто валутите.

Затова анонсира профилът „Синя приказка“ във „Фейсбук“, който през лятото спечели доверието на феновете с изключително достоверната си информация от „кухнята“ на „Герена“.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

С навлизането на пазара на крипто валутите Левски ще тръгне по стъпките на част от световните грандове, които вече имат собствени крипто жетони.

ПСЖ, Интер и Рома вече стартираха подобни инициативи. Това става през платформата socios.com, която е базирана в Малта и е създадена от бившия френски богаташ от онлайн залози Александър Драйфюс. Компанията дори е новият спонрсор на Интер, с което беше сложен край на близо 30-годишното сътрудничество с „Пирели“.

В началото на съвместния бизнес, „Socios“ плаща на клубовете определена сума, както и печалба от част от печалбата, реализирана от продажбата на фенските крипто жетони и изчислена в евро. За определен период тези жетони се продават на фиксирана цена.

Ако търговията достигне до определен предварително минимум, следва започва да изплаща значително по-големи суми на клубовете от осъществената печалба, като си запазва процент (обикновено около 50%).

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022