“Левски” е направил неофициално запитване до Аполон (Лимасол) за атакуващия халф Рашид Хамдани. Както е известно, Иво Тонев, Георги Иванов и Николай Костов присъстваха на мача на този тим с АЕК (Ларнака) (1:1).
 
Според информациите от Кипър след двубоя треньорът на “сините” е попитал президента на Аполон Павлос Аристодиму за условията, при които 26-годишният марокански национал може да бъде привлечен на “Герена”.
 
Твърди се, че ръководството на “Левски” е присъствало на стадина в Ларнака, за да гледа френския защитник на Аполон Маме Осман Сисоко. По време на срещата обаче вниманието им е привлякъл Хамдани. Последният е основен футболист за тима от Лимасол, след като премина в клуба през лятото на 2011 г. и има 1 гол за 14 мача. През кариерата си халфът е играл и за френските Нанси, Раон Л`Етап и Клермон. Има и 2 мача за националния отбор на Мароко.

В “Левски” имат опит с марокански футболисти. На “Герена” през последните години за различен период играха Рашид Тиберканин, Шакиб Бензукан и Юсеф Рабех. Любопитното е, че Бензукан е пред трансфер именно в Аполон (Лимасол).