Шансът Филип Кръстев да остане в Левски за новия сезон е минимален, въпреки че преди дни имаше информация за течащи преговори за оставането на родния национал на „Герена“.

Халфът, който играе много силно със синята фланелка, иска отново да се опита да се реализира в чужбина от лятото, пише „Мач Телеграф“.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

20-годишният Кръстев е под наем на “Герена”, а договорът му е до края на сезона с опция да бъде удължен. Според контракта между “сините” и футболиста именно Кръстев ще има най-важната дума за евентуално продължаване на контракта.

Халфът е собственост на Ломел, който е сателит на Манчестър Сити и 100% собственост на “Сити футбол груп”, но все още няма нито един мач за белгийския тим. Преди да дойде на “Герена” Кръстев имаше периоди във френския Троа и нидерландския Камбюр, където почти не игра.

Левски възроди кариерата на национала, а той се отплати със страхотно представяне. “Сините” вече имат готов вариант за заместник на Кръстев - Ивелин Попов, който почти на 100% ще дойде в тима през лятото.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022