Левски се опитва да се раздели с двама футболисти, които взимат общо 30 000 лева месечни заплати. Това са Радослав Цонев и Иван Горанов. Първият прибира 20 бона, а вторият се задоволява със „скромните“ 10 000 лева. Проблемът е, че никой не ги иска. И халфът, и левият бек в момента служат само за запълване на дупки. Особено Ради Цонев, който е отвсякъде трета резерва.

50 000 лв Награден Фонд за efbet Лига!

Източници на БЛИЦ разкриха, че полузащитникът е отказал оферти от Полша и Литва. Там му предлагали почти същите пари. Той обаче предпочитал да си стои на „Герена“, да търка пейката и да си получава 20-те бона. Аргументирал се, че в двете страни стандартът бил по-висок от българския и заплатата му реално щяла да бъде по-малка.

„Сираков се чуди какво да ги прави. Това са 30 бона, които отиват на вятъра всеки месец. Вярно, ще кажете, че парите доскоро не се плащаха редовно. Но вече се правят. А даже и да не е така, играчите ще си ги искат някой ден по съдебен начин, ако не им ги превеждат.

То, ако има как, и сега ще разтрогнат договорите им и ще ги пуснат като свободни агенти да ходят, където си поискат. Там е работата, че и Радослав, и Иван не щат и да чуят. Ще чакат до лятото“, добавиха източници на БЛИЦ. Те припомниха, че през зимата Горанов е отказал на Берое и Локомотив (Пловдив).
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022