Левски официално обяви поредната си контрола, която ще се играе по време на зимната подготовка на тима в Анталия.

На 7 февруари в турския курорт Белек „сините“ ще се изправят срещу украинския Верес (Ровно). Това ще бъде последната проверка на тима на Станимор Стоилов преди завръщането в България същия ден.

До момента Левски официално потвърди още три контроли по време на лагера в Турция. На 18 януари „сините“ ще срещнат полския Гурник (Забже), три дни по-късно е двубоят с чешкия Бохемианс (Прага), на 29 януари ще се състои мачът със словенския Марибор.

Появи се информация, че Левски ще срещне и украинския гранд Динамо (Киев), но за момента няма официално потвърждение от „Герена“.

Още преди седмица „сините“ обявиха, че лагерът на отбора в Турция ще бъде в периода 5 януари – 7 февруари. За това време ще бъдат изиграни шест контроли.

Верес (Ровно) заема девето място в класирането на украинския футболен елит с актив от 23 точки. Начело на тима е бившият вратар на националния отбор на страната Юрий Вирт. Съставът на Верес е почти изцяло от украински футболисти, а единственият чужденец е молдовският национал Михаил Гечев.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022