ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски е отказал 1 милион долара. На такава стойност е била официалната оферта, изпратена от белгийския Стандард (Лиеж) за Уелтън.

На „Герена“ са отклонили предложението, тъй като държат да получат двойно по-голяма сума за 25-годишното ляво крило. Бразилецът няколко пъти е бил следен от скаути на Стандард (Лиеж), а техните доклади са убедили ръководството, че трябва да се започнат разговори със „сините“ за осъществяване на трансфер.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Уелтън е твърд титуляр в състава на Левски. От началото на сезона той има три асистенции за три мача от efbet Лига и един гол в Лигата на конференциите. През миналия сезон бразилецът взе участие в общо 42 мача във всички турнири, в които се отличи с осем попадения и четири голови подавания.

През сезон 2022/23 Стандард (Лиеж) не успя да се класира за участие в евротурнирите. Сега задачата пред треньора Карл Хуфкенс е извеждане на отбора до континенталните надпревари. Снощи клубът от Лиеж записа фалстарт на новия шампионат в Белгия, регистрирайки загуба с 0:1 от Сент Труиден.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!