Ръководството на Левски е провело допитване до част от фенските организации за евентуален трансфер на Иван Бандаловски. Играчът е желан от Люпко Петрович и щаба му. Сърбинът харесал десния бек заради силните му изяви с екипа на Партизан, пише „Тема Спорт“.

Сделката се бави, защото на „Герена“ не са сигурни как ще бъде приет футболиста от запалянковците. Причината е, че юношата на „сините“ през 2010 година премина в ЦСКА, а след това дори носи капитанската лента на „червените“. Именно заради престоя на Бандаловски на „Армията“ и някои негови реплики от онзи период шефовете на Левски се притесняват, че той няма да бъде приет добре от част от феновете.

На „Герена“ се обърнаха към Бандаловски, след като не успяха да си осигурят услугите на Станислав Манолев. Той води преговори със „сините“, но след това прие предложението на ЦСКА. В началото на следващата седмица ще стане ясно дали Иван Бандаловски ще заиграе за Левски. 29-годишният бранител е свободен агент, след като напусна Партизан заради конфликт с треньора Иван Томич, който малко след това беше уволнен.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига