Ръководството на Левски вече работи по лятната си селекция и търси решение по казуса с липсата на достатъчно креативност в средата на терена, пише "Мач Телеграф".

Точно от това не спира да се оплаква треньорът Славиша Стоянович след подновяването на първенството. "Сините" водят преговори за привличането на един от асовете на Берое. Става въпрос за бившия играч на ЦСКА.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Любопитното е, че техничният халф и майстор на статичните положения бе един от палачите на Левски във финала за Купата на България преди три години. Тогава Минчев все още носеше екипа на Славия и заради силните си игри получи дори стигна до националния отбор. Дебютира за „лъвовете“ през есента на 2017 г. при победата с 1:0 над Саудитска Арабия в контрола, играна в Португалия.

"Сините" искат да вземат 29-годишния плеймейкър без пари, когато контрактът му със заралии изтече в края на сезона. Въпросът е дали от "Герена" ще могат да му предложат по-добри финансови параметри и гаранция за повече игрово време. Треньорският щаб на Берое също иска да задържи Минчев в състава и за следващия сезон, но към момента няма развитие по преговорите с футболистите, чиито договори изтичат.

Минчев има голям шанс да се наложи в Левски и да играе редовно, дори и след завръщането на братя Цоневи и Андриан Краев. От началото на сезона футболистът има 20 мача за старозагорци. От тях в 8 е бил на терена пълни 90 минути. В 6 е започвал като титуляр, но след това е заменен, а в останалите 6 е започвал от пейката.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството