Ръководството на Левски вече е намерило отбори, които се интересуват от услугите на Христос Шелис. “Сините“ са склонни да се разделят с кипърския младежки национал и без пари, или пък да го преотстъпят, като другия клуб да плаща за заплатата му, както и скромен наем.

От „Герена“ са влезели в разговори с тимове от родината му, пише „Тема Спорт“. 21-годишният защитник бе привлечен точно преди началото на сезона. Той пристигна на „Георги Аспарухов“ по настояване на вече бившия треньор Живко Миланов. Шелис бе част от АПОЕЛ (Никозия). Той обаче скъса контракта си с този клуб, за да подпише с Левски като свободен агент.

Кипърецът започна сезона като титуляр. Той взе участие в 11 шампионатни двубоя, както и в двете срещи до момента за купата на България. С идването на Станимир Стоилов обаче мястото му в отбора започна да изстива, за да се стигне до там, че дори трудно да пробива в групата за мачовете. Ясно е, че Шелис не попада в дългосрочните планове на Станимир Стоилов. Това е и причината, ръководството усилено да му търси нов клуб.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022