Генералният спонсор на Левски „Palms Bet“ направи поредния жест към клуба като връчи премии в размер на 100 000 лева на спортно-техническото ръководство и отбора по време на специален обяд.

„Щастлив съм, че съвместната ни работа доведе до спечелването на купата на България, което донесе много радост на синята общност. Ние се чувстваме част от успеха, който бе постигнат и сме много щастливи, че спомогнахме това да се случи. Затова взехме решение да ви премираме, което доказва традиционно добрите ни отношения и факта, че продължаваме да работим заедно за нови успехи на клуба“, заяви собственикът на букмейкърската компания Мило Борисов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Той допълни, че партньорството ще помогне на Станимир Стоилов и момчетата да се подготвят добре за предстоящия нов сезон.

„Ние сме сигурни, че Левски ще направи достойно представяне в европейските клубни турнири и се надяваме да сбъднем желанието на милионите „сини“ фенове след спечелване на купата на България Левски да постигне и по-големи успехи в предстоящия футболен сезон“, каза още Борисов.

„Без Palms Bet бе много малка вероятността Левски още този сезон да спечели Купата на България. Така че оттук нататък ще имаме още повече такива обеди и вечери. Вие виждате нашия устрем, а ние виждаме във вас средствата, които са необходими за развитието ни“, каза собственикът на „сините“ Наско Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022