Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обяви две разочароващи новини за феновете на тима. Едната от тях е свързана с цената на билетите за новия сезон, а другата е свързана с гостуващите агитки за мачовете с ПАОК от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Билетите ще са с 20% по-скъпи. Още 10% допълнително по-скъпи от досега ще са за някои приоритетни мачове. Драстична инфлация! Увеличението на тока е огромно - 50 хиляди лева ни е сметката. Ако сега се купи карта, цената ще е под 10 лева за мачове. А мисля, че и сега даваме по-добър продукт. Ще правим каквото можем да има и по-добри условия. По-сериозни реконструкции по стадиона в момента не са възможни", обяви Ивков.

„В непрекъснат контакт съм с колегите от ПАОК. Аз ще взема крайното решение дали да има обмен на фенове и аз ще поема цялата отговорност. Вървя към взимане на решение да няма гостуващи агитки в двата мача. Тежко решение, непопулярно. Мисля, че това е най-доброто за клуба. Знам, че феновете искаха да покажат своята сила и навън. Прагматичното мислене налага да вървим към това решение. Направих среща с колегата изпълнителен директор по този повод. Има и препоръки отвсякъде, с оглед на историята на двата клуба с наказания и рецидиви.“

„Утре трябва да бъде взето решението. Аргументите са много. Двата клуба са наказани. Ние сме наказани да затворим сектор от 3000 души и на това място да има транспарант с логото на УЕФА. Гърците са взели решението си за себе си, ние ще вземем нашето. Искахме мнение от феновете, независимо как се тълкува. Получаваме разбиране, но не много охотно. Казвам ви накъде вървим, утре може да се вземе друго решение", допълни изпълнителният директор на Левски.