Левски излезе с гневна декларация срещу главния съдия от дербито с Лудогорец Георги Кабаков, което "сините" загубиха с 0:1. От "Герена"са категорични, че няма да търпят гавра с клуба, визирайки някои от отсъжданията на най-добрия български рефер в мача. От клуба обявиха, че утре ще представят и видео материал с грешките на пловдивчанина, за когото използват обидна квалификация.

"Във връзка със скандалното съдийство  на мача с „Лудогорец“, утре „ПФК Левски“ ще излезе с позиция и видео материал, с който да покажем безчинствата на ибрикчията от Пловдив Георги Кабаков. „ПФК Левски“ заявява твърдо, че няма да търпи гавра с клуба и с тези над 3000 фенове, пропътували цяла България, за да подкрепят отбора в Разград. Институция на над 110 години е твърде голяма хапка за тези, които се опитват да се упражняват на наш гръб и да ни спират с нефутболни средства!", написаха от "Герена"

Във временното класиране в Първа лига Левски продължава да е лидери с 12 точки, следван от Спартак (Варна) с 10. В следващия си мач тимът на Станислав Генчев приема Хебър (Пазарджик) в петък (23 август) от 21:15 часа.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025