ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски гостува на Хебър в мач от 23 кръг на efbet Лига. Срещата в Пазарджик започва в 17:30 часа. Тимът на Николай Костов не само ще опита да запише победа и да вземе реванш от домакините за отпадането от Купата на България в края на 2023 г., но „сините“ ще защитават и невероятна своя 23-годишна серия срещу „гробарите“.

В последните пет мача между двата отбора голове за Левски са били реализирани от чужденци. При предишното участие на Хебър в елита през сезон 2000/01 Миодраг Пантелич бележи единствения гол за успеха на „сините“ с 1:0 и поставя началото на серията.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

През есента на 2022 г. при победата на Левски с 4:0 два пъти се разписа Цунами. През миналата пролет Рикардиньо реализира и двете попадения за „сините“ при 2:0 в Пазарджик. През есента на 2023 г. Роналдо вкара за 1:0 на „Герена“, а след това Уелтън се разписа при загубата на Левски с 1:2 като гост в мач за Купата.

В настоящия състав на Николай Костов фигурират доста чужденци и затова има доста голяма вероятност някой от тях да бъде сред голмайсторите, ако Левски успее днес да се разпише срещу Хебър в Пазарджик.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!