Треньорът на Левски Станимир Стоилов е провел разговор с Ивелин Попов за евентуално негово завръщане на “Герена”, пише “Тема Спорт”. Информациите за бъдещето на Попето се появиха в пространството преди края на 2021 г., а след това бившият капитан на националния отбор коментира слуховете.

 1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Бившият национал никога не е крил огромното си уважение към Станимир Стоилов, след като игра под негово ръководство в Литекс и в националния отбор. От друга страна, атакуващият футболист дълбоко уважава и финансовия благодетел на “червените” Гриша Ганчев. Сега предстои да видим дали е възможно Попов отново да заиграе в българското първенство.

Не бива да се забравя, че 34-годишният офанзивен футболист премина през школата на Левски. Той беше част от ДЮШ на „сините“ в периода 1999-2004 г. Попов не получи предложение за професионален договор на „Герена“ и премина в нидерландския гранд Фейенорд. След година в Ротердам се завърна в България и заигра в Литекс.

В последния ден на 2021 г. Ивелин Попов говори пред БЛИЦ за бъдещето си. Той потвърди, че с настъпването на Нова година вече свободно може да преговаря с други клубове, тъй като договорът му със Сочи изтича през лятото. Бившият национал не коментира дали е говорил с представители на Левски или ЦСКА, но гарантира, че предстои нещо интересно.

Във футболните  среди упорито се коментира как Попето ще премине на "Герена" заради огромната финансова криза там. Единият от вариантите е Ивелин да се съгласи да играе със синия екип срещу далеч по-малко пари от тези, които получава в Русия. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022