Левски е поставил ултиматум на световния футболен гигант „Сити Футбол Груп“. Компанията на 78% е собственост на арабския шейх Мансур бин Зайед ал Нахиян и притежава няколко клуба по света, включително и Манчестър Сити.

Сред въпросните клубове е и белгийският Ломел, който държи правата на Филип Кръстев. Българският национал през тази пролет играе за Левски под наем до края сезона и с опция за удължаване на преотстъпването.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Именно собствениците на Ломел от „Сити Футбол Груп“ имат тежката дума за бъдещето на Кръстев. Левски има желанието да задържи, но за момента не получава индикации от управата на белгийците относно позицията им за оставането на халфа на „Герена“.

В тази връзка Левски е поискал възможно най-бързо да научи плановете на Ломел относно Филип Кръстев, пише „Мач Телеграф“. На „Герена“ настояват за това, за да може да започнат работа по търсенето на заместник на 20-годишният футболист.

В последните дни се появи информация, че Кръстев най-вероятно няма да продължи да играе за Левски. След това и белгийско издание предположи, че Ломел няма да остави българския национал при „сините“, а ще го преотстъпи на друг клуб от Западна Европа.

Самият Кръстев в последните дни индикира, че има желание да остане на „Герена“. Вчера треньорът на Левски Станимир Стоилов също говори за това и поиска изясняване на ситуацията.

ЛудогорецЛУДОГОРЕЦ – ЛЕВСКИ

Днес от 19:00 часа по Диема Спорт
Разград, „Хювефарма Арена“
Съдия: Ивайло Стоянов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Лудогорец: Слуга, Карничник, Пластун, Вердон, Недялков, Шоу, Сантана, Каули, Десподов, Рик, Сотириу
Контузени: няма
Наказани: Гонсалвеш, Текпетей

Левски: Андреев, Михайлович, Сундберг, Кордоба, Цунами, Краев, Кръстев, Стефанов, Г. Миланов, Уелтън, Бари
Контузени: Н. Михайлов, Митков
Наказани: няма

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022