Ръководството на Левски е отправило покана към един от важните играчи в състава на Николай Костов – Джавад ел Джемили. Роденият в Испания мароканец е привикан за разговори относно подписването на нов договор.

21-годишният футболист има договор със „сините“ до края на 2025 г. На „Герена“ обаче искат да продължат контрактите на по-важните си играчи. Още повече, че за Ел Джемили има простъпила оферта от турския Карагюмрук.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Шефовете на Левски са поискали от халфа да даде бърз отговор на предложението за нов договор. В клуба искат яснота по въпроса на кои футболисти ще може да се разчита, за да може по-прецизно да се направят плановете за селекция в предстоящите летен и зимен трансферни прозорци.

От началото на сезона Джавад ел Джемили е взел участие в 30 мача на "сините" във всички турнири, като в тях се е отличил с осем гола и четири асистенции.

Очаква се в най-скоро време на разговори за подписване на нови договори да бъдат привикани Асен Митков, Илиян Стефанов и Пламен Андреев. Мажоритарният акционер Наско Сираков вече анонсира, че е провел първоначални преговори за преподписване на контракта на Марин Петков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!