ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Левски е взел решение да сложи край на зимната си селекция. На „Герена“ не се очакват повече входящи и изходящи трансфери. Както е известно, зимният прозорец за сделки в България отвори на 1 февруари и ще затвори в края на месеца, но „сините“ няма да се възползват от този период.

В Левски няма свежи финанси за привличане на нови играчи и такива няма да се появяват от продажбата на някои от футболистите в състава на Станимир Стоилов. Както е известно, ръководството на клуба реши да отхвърли редица оферти, включително и такива от Русия, САЩ, Испания и Турция.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Освен това намерението на клубната управа е да се използват свободните финанси за покриване на дълговете, а не за привличане на нови футболисти. Такива е възможно да бъдат взети до края на месеца само в изключително належащи ситуации, породени от тежки контузии.

През тази зима „сините“ се подсилиха с трима играчи – защитникът Кристиян Димитров, халфът Асен Чандъров и нападателят Рикардиньо. В същото време Георги Миланов беше продаден на Ал Дафра (ОАЕ), Нейтън Олдър премина под наем в Спартак (Варна), а Здравко Димитров беше преотстъпен на турския Сакаряспор.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК