ПФК Левски съобщи, че от днес в продажба са билетите за мача от 19-ия кръг срещу Черно море. Срещата е в събота, 11 февруари, от 17:30 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. В последните дни феновете на "сините" се чудиха кога и срещу каква сума ще могат да се сдобият с ценните хартийки.

Цената на пропуските за всички сектори е 20 лева и се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на ПФК Левски на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК!

Още от съобщението от levski.bg:

"Всички абонаментни карти за стадион „Георги Аспарухов“ ще ВАЖАТ за срещата във Велико Търново, като притежателите им ще имат възможност сами да изберат сектор на стадион „Ивайло“, на място в деня на мача.

В събота, 11 февруари билети ще се продават от 11:00 часа до края на първото полувреме на касите на стадион „Ивайло“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред сектора за гости, която ще отвори един час и половина преди началото на мача.

За улеснение на привържениците, които ще посетят срещата с деца до 14 г., прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на стадион „Ивайло“.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023