Окончателно отпадна вариантът Красимир Балъков да стане старши треньор на Левски, твърди в днешния си брой в. “Меридиан Мач”. Това решение “сините” босове взели преди няколко дни, като сметнали, че Бала няма нужните качества да бъде треньор на Левски.

Както е известно, гениалният халф се провали при двете си назначения като треньор до момента. Бала бе изгонен от швейцарските Санкт Гален и Грасхопър, след като не оправда очакванията.
 
Собственикът на “сините” Тодор Батков проведе няколко разговора с гениалния халф през последните месеци, след като отборът не се представяше успешно и в България, и в Европа. Двамата обаче така и не стигнаха до каквато и да е уговорка, като по същото време Батков води разговори с още няколко специалисти.
 
Към днешна дата на “Герена” не смятат, че Балъков е по-добрият вариант за треньор от сегашния - Емил Велев, който пое отбора в движение, а той показва огромно развитие в последно време.
 
Кокала ще получи шанс да се докаже в оставащите два мача до края на годината – гостуването на Миньор (Перник) и домакинството на Пирин. Ако Велев успее да изведе Левски до две победи, той със сигурност ще остане старши треньор на отбора и за втория полусезон.
 
Агенция БЛИЦ вече не веднъж алармира, че вероятността Балъков да стане треньор Левски намалява. Най-големият противник на идеята, търновецът да поеме "сините" е неговата германска съпруга Кати Фогел. Това е и причината Бала да е по-склонен да застане начело на националния отбор./БЛИЦ