Близкото бъдеще на „Левски” продължава да тъне в мъгла. За никого не е тайна, че клубът е изпаднал в жестока финансова криза. На „Герена” обаче днес бяха неприятно изненадани от вестта, долетяла от Москва. Проектът за изграждане на газопровода „Южен поток" е спрян лично от президента Владимир Путин.

По-рано днес, по време на съвместна пресконференция с турския си колега Ердоган руският държавен глава обяви, че страната му се отказва от изграждането на тръбата.

Новината бе потвърдена и от шефа на „Газпром" Алексей Милер, който добави, че Русия и Турция са сключили споразумение за изграждане на алтернативен газопровод по дъното на Черно море.

По този начин и последната надежда на президента на „Левски” Тодор Батков клубът да подпише спонсорски договор с енергийния гигант е на път да е изпари. Преди парламентарните избори „синият” бос на няколко пъти намекна, че и „за страната ни, и за „Левски” е много важно този проект да стартира.”

"Очаквам съвсем скоро в съседна ни държава да се случи нещо сензационно. Съседна от Запад. И нашите политици да се замислят какво вършат в България и дали милионите фенове на "Левски" няма да стоварят гнева си към тях. Сещайте се вие за какво говоря. Спонсорът на "Левски" зависи от "Южен поток". Съвсем скоро тези, които се упражняват за "Южен поток" ще усетят гнева на "Левски", закани се през октомври Тодор Батков. Именно той и неговата адвокатска кантора "Батков, Стоев, Ботев и Ко" консултират юридически проекта в България. По всичко изглежда, че сметките на хората от "Герена" отново ще излязат криви.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите