Левски ще играе контролна среща с Хебър (Пазарджик) по време на паузата за националните отбори. Това съобщи треньорът на "сините" Станислав Генчев на пресконференцията си преди гостуването на Ботев (Пд), което е утре от 20:00 часа на "Христо Ботев".

"Ще имаме приятелски мач с Хебър в паузата за националните отбори. Контролата ще бъде в петък. Сега паузата пак идва в добър момент, защото искам да наблегнем на някои ситуации. Всеки мач наблягаме на статични положения. Със сигурност ще се опитаме да ги използваме по най-добрия начин. Имаме предимство пред всеки отбор в атака и ръстово отношение. Имаме хора, които центрират добре, имаме нападатели, както и централни защитници, които могат да вкарват", каза Генчев. 

"Всеки мач наблягаме на статични положения, имаме хора, които центрират отлични топки в наказателното поле, имаме футболисти, които играят добре с глава - това е предимство за нас. Карлос Охене вече е добре, не знам дали ще е титуляр утре, ще преценим преди мача", добави треньорът на Левски. 

efbet Лига - сезон 2024/2025