Левски гостува на Лудогорец в едно от двете дербита на 27 кръг на efbet Лига. Срещата започва в 19:30 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград, а „сините“ ще опитат да продължат изключително силната си серия като гост.

В момента „сините“ се представят изключително силно извън София и спечелиха последните си четири визити. Това е нещо, което рядко се случва на Левски през последните години и за последно е регистрирано през 2012 година.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Тогава клубът от „Герена“ записва пет поредни успеха като гост, а треньор отново беше Николай Костов. Наставникът пое Левски през есента на 2011-а и до края на календарната година спечели две поредни гостувания. В началото на пролетния дял бяха регистрирани още три последователни победи навън.

В цялата си история „сините“ имат най-много осем поредни победи като гост. Това се случва през 1999 г. Шест от тях са през пролетта на сезон 1998/99, а следващите две в началото на следващия шампионат.

В рамките на едно първенство Левски има най-много седем поредни успеха на чужд терен. Това е регистрирано в периода февруари – май 2005 г. под ръководството на Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!