Левски проявява интерес към нападателя на Стяуа Харлем-Еди Ноере, твърди румънското издание Spynews.ro. 31-годишният таран има договор с гранда от Букурещ до края на сезона и за момента не е подновил контракта си.

„Сините“ обаче имат сериозна конкуренция, тъй като Ноере е желан и от богат клуб от арабските държави. Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали и осведомен за интереса към нападателя, известен като Бизона. Затова богаташът е готов да преговаря през тази зима, за да вземе пари при трансфер на французина.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Харлем-Еди Ноере е привлечен в Стяуа в началото на 2017 г., когато на Динамо (Букурещ) са платени 250 000 евро. Футболистът, роден в Париж, преди това е играл за отбор от Швейцария и Белгия.

През този сезон Ноере е участвал в 16 мача на Стяуа, в които е вкарал 6 гола. През сезон 2017/18 той става голмайстор на румънското първенство с 15 попадения. През пролетта на 2018 г. в северната ни съседка твърдяха, че интерес към нападателя има от страна на Лудогорец. Тогава Бекали поиска 3 милиона евро за французина.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020