Треньорското ръководство на “Левски” ще вдигне на крака централния защитник Димитър Везалов за предстоящия мач с Литекс за купата на България. Двубоят е в сряда от 18:00 часа.

Бранителят беше ударен лошо в коляното при загубата с 0:2 от “Ботев” (Пд) за шампионата. В резултат на удара той е с отток в мускула в близост до коляното. Лекарския щаб е категоричен, че травмата не е сериозна и единственото от което Везалов се нуждае е малко почивка.

Той обаче е най-стабилно представящият се защитник на “сините” и треньорът Илиан Илиев не възнамерява да го вади от състава за мача с ловчанлии. Везалов ще тренира на облекчен режим утре и ако болките не се засилят ще го пусне срещу Литекс.

Както е известно, двубоят с възпитаниците на Христо Стоичков пропуска Станислав Ангелов. Пелето получи червен картон в мача с “Ботев” и ще е със спрени права за срещата за Купа България. Аут заради натрупани картони е и Дъстли Мулдер.

Под въпрос са още Кристовао Рамос, който има проблеми с глезена, и Владимир Гаджев. Халфът е с болки в кръста и пропусна днешното възстановително занимание.