Норвежкият футболист на ЦСКА Джонатан Линдсет участва в пресконференцията на треньора Александър Томаш преди утрешния домакински мач срещу Берое, който ще се играе на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

„Аз съм тук от 2 години. Виждал съм добрите, лошите и лудите страни на това, какво е ЦСКА. Сега имаме треньор, който диша с ЦСКА. Той знае какво е представлява клуба и учи новите играчи да възприемат неговата същност“, заяви Линдсет.

„Не е важно това, което е било преди. Важното е това, което ще се случва днес, което ще се случи в следващите дни и в бъдеще. От мач можем да вземем максимално 3 точки, не можем да спечелим 12 точки от един двубой. Нашата цел в оставащите 29 мача е да вземем по 3 точки във всеки от тях. Победата над Локомотив (София) ни вдъхнаха увереност, защото целта е ЦСКА да печели мачове“, допълни 28-годишният футболист.

„Всеки треньор, с когото съм работил в ЦСКА е имал различен стил на игра. Задължението на играчите е да слушат своя треньор. Аз съм лоялен човек, доверявам се на наставника. Когато той ми каже „Скочи!“, аз питам „Колко високо?“. Една смяна на треньор трябва да доведе до промяна в поведението на играчите. Всички трябва да мислим като треньора по едно и също време. В момента всички мислим като него, но все още не можем по едно и също време“, призна халфът на „армейците“.

„Аз съм лоялен, не съм мислел да напускам клуба. Имам тригодишен договор и следвам условията му“, отговори Джонатан Линдсет на въпрос дали е мислил да напусне ЦСКА след труден момент.

efbet Лига - сезон 2024/2025