Дисциплинарната комисия на БФС не може да накаже Владимир Гаджев от “Левски” за мача с ЦСКА по видеозапис, поради липса на такъв, твърди “24 часа”.

Дисципът спря състезателните права на национала за вече спечеления от "сините" мач срещу Литекс (2:1), но междувременно изиска запис от ситуацията с червения картон от двубоя с Локомотив (София) в 7-ия кръг. По доклад Гаджев е за санкция от един мач, а на база на записа трябваше да се реши дали наказанието да бъде увеличено. Оказа се обаче, че домакините от Локомотив не са заснели мача, игран на стадион "Славия". Освен това сега "А" група не се дава по телевизията, поради което и наказателният орган към БФС се оказа на тъмно за случката.

В края на първото полувреме Гаджев получи директен червен картон за удар без топка срещу Кристиян Добрев, който го фаулира грубо преди това.

“Левски” със сигурност ще бъде без Кристовао Рамос срещу ЦСКА, тъй като португалецът бе изгонен срещу Литекс. Вечното дерби ще се състои на 20 октомври (събота) от 16:00 часа.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА