Ръководството на "Левски" ще направи всичко възможно, за да спаси участието на Владимир Гаджев във Вечното дерби с ЦСКА, съобщава "Меридиан Мач". Халфът си изкара червен картон в двубоя с Локомотив (Сф) (1:1), за който може да бъде наказан от една до четири срещи. От Дисциплинарната комисия към БФС обаче не взеха решение на вчерашното си заседание поради недостатъчно доказателства.

От "Герена" ще пробват да се възползват от ситуацията, като подготвят видеозапис в защита на халфа. Те са готови да предложат картина, на която се вижда, че в действията на играча няма допълнителна грубост. Освен това Гаджев бе провокиран от груб фаул на Кристиан Добрев секунди по-рано.

Гаджев ще играе в дербито само, ако полуи минималното наказание от един мач. Шансът това да стане изглежда малък. Въпреки, че в доклада на съдийския наблюдател инцидентът не е описан добре, неговото мнение също ще се иска. Още повече, че отговорник за съдиите в тази среща бе не кой да е, а главният серетар на Съдийската комисия Коце Костадинов.