Ръководството на Литекс изрази официалната си позиция относно изваждането на клуба от "А" група. "Оранжевите" са категорични, че няма да се примирят с неправдата срещу тях и се заканиха да предприемат необходимите правни и административни дейности в търсене на справедливост.

“Няма да се примирим с тази неправда. Това е тежък удар срещу един винаги коректен и изряден клуб, срещу състезателите, голяма част, от които са национали, срещу най-добрата школа за таланти, срещу цял град… Ще предприемем нужните правни и административни действия, за да търсим справедливост в следващи и по-висшестоящи съдебни инстанции, наши и международни. Обмисляме да заведем дело срещу БФС за пропуснати ползи от това тяхно решение. При всички положения ще се борим докрай!", се казва в съобщението, публикувано на официалния сайт на клуба.

   "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg