Локомотив (Пловдив) продължава усилено да работи по селекцията и само след часове ще представи на официална пресконференция още три нови попълнения. "Смърфовете", които стартираха отлично новия сезон - равенство 0:0 с ЦСКА и победа с 2:1 над "Левски" на "Герена", се подсилват с Пламен Крачунов, Андрей Атанасов и Константинос Триантафилу. За последния първо БЛИЦ съобщи вчера. Той е роден на 2 април 1991 година в Серес. Играе като дефанзивен халф и има 4 мача с младежкия национален отбор на Гърция.
 
За последно се е подвизавал в Пансерайкос, където за последните два сезона записва общо 48 мача с 1 гол.
 
Гръцкият футболист и Андрей Атанасов тази вечер направиха първа тренировка с Локо (Пд) под ръководството на Сашо Станков.
 
Нападателят Атанасов е роден на 9 април 1987 година в Габрово. Юноша е на местния Янтра, а освен това е играл в Шумен, Черноморец (Поморие), Локомотив (Сф), "Ботев" (Враца) и арменския Бананц (Ереван). През миналия сезон Атанасов беше част от тима на "Ботев" (Вр), с който има 21 мача и 6 отбелязани гола. Това лято Атанасов води подготовка с Черноморец, но си тръгна от Бургас и ето, че се озова при "смърфовете".
 
Сагата с Пламен Крачунов също завършва и той в крайна сметка отново ще играе на "Лаута", въпреки че се гласеше да подписва с руския Том Томск. Централният защитник е роден на 11 януари 1989 година в Пловдив, а първите си стъпки във футбола прави в Марица. През сезони 2010/2011 и началото на 2011/2012 играе за "смърфовете", след което преминава в ЦСКА, но след края на миналия сезон офейка от "Армията".
 
Триото нови в Локо (Пд) ще бъде официално представено в четвъртък от 13:00 часа на "Лаута". Преди да подпишат своите договори, футболистите ще преминат сутринта пълни медицински изследвания.