Нападателят на Пирин (Благоевград) Драги Коцев вече е футболист на Локомотив (Пловдив). Договорът на играча със "смърфовете" е за 2 години.

Коцев, както и още 9 нови футболисти бяха представи официално пред журналистите. Преди часове Локо (Пд) си осигури и подписа на Мартин Кавдански, играл за последно в Локомотив (Мездра).

"Смърфовете" бяха планували контрола с Марица от 18:00 часа, която се явяваше официално представяне на отбора за новия сезон. Проверката обаче пропадна заради наводнения терен на стадиона в парк "Лаута".

За снимка с фланелката на Локо (Пд) позираха Драги Коцев, пристигналите от Локо (Мз) Мартин Кавдански и Мартин Керчев, младокът от Марица Пламен Крачунов, французите Самир Бенжелюн, Флориан Лучини, Джереми Родригес и Базил де Карвальо, Христо Златински от Локо (Сф), както и Емил Аргиров от Спартак (Пд).

Има вероятност на "Лаута" да бъде привлечен още един нападател. В момента проби при "смърфовете" кара котдивоарецът с белгийски паспорт Саканоко, който ще остане, ако бъде одобрен от Христо Бонев. /БЛИЦ