Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш гласи трансферен удар с двама родни национали. Той иска да привлече при „черно-белите“ близнаците Борислав и Радослав Цоневи, пише „Тема Спорт“.

Наставникът на „смърфовете“ добре познава качествата на братята. Той работи заедно с единия от тях – Борислав, в Берое. Тогава настоящият халф на Славия изигра едни от най-силните мачове в кариерата си.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

За осъществяването на трансферите е готов да помага и Мартин Камбуров. Той ще трябва да убеди Цоневи, че ще се чувстват отлично в клуба и ще усетят подкрепата на феновете.

В момента Радослав Цонев е играч на Левски, но договорът му изтича в края на сезона и няма да бъде подновен. През зимата брат му Борислав подписа с Черноморец (Одеса), но заради военния конфликт на територията на страната се завърна у нас и заигра за Славия под наем. Проблемът тук е, че Боби Цонев е преотстъпен при „белите“ до края на годината.

Томаш е готов да предложи конкретни оферти на близнаците. Най-вероятно те първо ще изчакат, за да видят дали може да си осигурят трансфери в чужбина. През миналото лято Борислав Цонев отказа отлична във финансово отношение оферта от азиатски клуб, тъй като беше обещал да помогне на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022