Ръководството на Локомотив (Сф) обмисля смел ход преди старта на новия сезон в Югозападната "В" група, научи БЛИЦ. Новите босове Петър Касев и Кирил Льосков ще наложат забрана на букмейкърите.  Те не желаят мачовете на "червено-черните" да попадат през новото първенство в тиражите на букмейкърските къщи.

"Господата Касев и Льосков искат да въведат съвсем нови порядки в "Надежда". Хората са почтени, амбициозни и ги сърбят ръцета за работа. Пътят пред Лкоомотив оттук-нататък е само нагоре", обясниха близки до двамата бизнесмени.

Мярката с изваждането от тиражите е превантивна. "Името на Локомотив (Сф) повече няма да бъде замесвано в слухове за черно тото и уредени мачове", категорични са от управата на 86-годишния клуб.

Скоро Касев ще проведе среща с данъчните служители, на която ще ги убеждава да се премине към вариант с разсрочено плащане на старите задължения. Освен това е планирано и обединение със спортното дружество.

"Мечтата ни е тук, в „Надежда”, да стане привлекателен спортен център. В момента това не е стадион, а пародия. Ние работим по испански модел. Това означава, че клубът ще се самоиздържа на 70 процента. Ще вдигнем акциите на 500 или 600 хиляди лева на предстоящото събрание. Нашият консорциум от фирми ще бъде обявен следващата седмица. Над 15 спонсора ще дават пари за Локомотив”, заяви Касев.