Пореден голям успех за Локомотив (София). След като в края на сезона мъжкия отбор успя да се завърне в Efbet Лига, наскоро юношите на тима се класираха в Елитната група U15.

Момчетата на специалиста Георги Симов, които тренират заедно вече 5 години, ще се състезават, като част от най-добрите 16 отбора от цяла България. Това са ЦСКА, Септември, Ботев (Пловдив), Лудогорец, Левски, Черно море,  Спартак (Плевен), Дунав (Русе),  Национал, Берое, Ботев (Враца), Локомотив (Пловдив), Славия, Етър, Звезденбург и Локомотив (София).

Играчите на младия треньор са гладни за нови успехи, след като през зимата успяха да вдигнат трофея на силния международен турнир Пирин Къп Сандански.

Основната цел на момчетата, наставника им и целия клуб е да се вдигне още нивото, за да може отборът да е конкурентно способен в по-силната група, в която се изкачва. Затова всички в Локомотив са впрегнали усилия и търсят най-добрите таланти из цялата страна, които да подсилят отбора.

Момчетата на Георги Симов започват подготовка за новия сезон на 8-ми юли, като първата част ще е в София, а вторият лагер ще се проведе на различно място с подходящ климат в провинцията.