Защитникът Антон Недялков е с контузия и отпада от състава на Красимир Балъков, съобщават колегите от "dsport". Футболистът на Лудогорец е почувствал болка още в двубоя срещу Черна гора и не води пълноценни тренировки в последните дни. Недялков се намира в страхотна форма и играе силно както за националния, така и за клубния си тим.

Травмата на Антон Недялков поставя няколко дилеми пред Красимир Балъков. Той реално има две опции – да пусне титуляр Иван Горанов или да извади Петър Занев от позицията на централен защитник и да го пусне в ляво на отбраната. Решението за преквалифициране на Занев ще доведе до промени и в центъра на отбраната. Там Балъков разполага с Кристиан Димитров, Георги Терзиев и Камен Хаджиев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Ако Балъков реши да Занев от ляво на отбраната то е много вероятно да заложи на Камен Хаджиев, който все още няма дебют. Причина за това е, че той е единственият централен защитник, който играе с ляв крак. Другите две опции Кристиян Димитров и Георги Терзиев са десничари.

Има огромна вероятност Красимир Балъков да направи и други промени в състава в сравнение с мача срещу Черна гора извън принудителното изваждане на Антон Недялков.
Нашата квалификационна група за Евро 2020